Wie zijn wij?

Ik ben Nicole Gervink en werkzaam als intern begeleider en leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs. Ik heb altijd een passie voor honden gehad. Tijdens mijn werk als groepsleerkracht heb ik mogen ervaren wat honden kunnen betekenen  voor leerlingen en dat de inzet van honden een geweldig middel is om vaardigheden te leren of om rust te brengen,  wat zonder hond minder gemakkelijk en minder leuk is. Een hond geeft direct feedback op het gedrag van de leerling. Om nog meer uit het werken met honden te kunnen halen heb ik de Topdog HondenSOVATraining en het coaching traject gevolgd. Lees meer onder het kopje ‘Topdog HondenSOVATraining’.

Ik werk met 2 gecertificeerde psychosociaal hulphonden, de honden worden voordat ze ingezet mogen worden uitgebreid getest en dit wordt ieder jaar herhaald. Ze hebben ieders hun eigen karakter en tijdens het kennismakingsgesprek zal duidelijk worden wie de beste match is.

Shepp, een Australian Shepherd
Cookie, een Australian Shepherd
Blitz, een Oud Duitse herder x Labrador. Met Blitz is mijn avontuur met honden binnen het onderwijs gestart. Helaas hebben veel te vroeg afscheid moeten nemen van haar. † 2016- 2021.